¡Comenten!

¡Comenten! Y den su opinión respecto al blog ;)

domingo, 18 de diciembre de 2011

Osasuna 2-1 Vila-Real

Me cague en tot. Una altra puta derrota que ens deixa al borde del descends, empatats a punts en el Sporting de Xixó. Mal l'equip, mal Garrido (Ves-ten ja, cabró) i, en general, tot mal, collons. Com seguim en la tontería aquesta baixarem, a lo tonto a lo tonto. 
Anem an el partit. Va arrivar la mitga part sense novetats al marcador, 0-0 al Reyno de Navarra. Després es va adelantar el Vila en un gol del argentí Marco Ruben, que no Marcos Rubén, com s'estila nomenarlo a la prensa i a la televisió. Es va equivocar (de nou) este entrenaor que tenim, Garrido, que es més barriquero que la CNT en plena guerra civil. Canviant a Senna per Gonzalo al arrivar el primer gol del Osasuna, per el jove jugaor del Atlétic de Madrit, Ibrahima, no més va conseguir que arrivara el segon del Osasuna. Damunt, en dos collons, arriva a la roda de premsa i encara te els ous de dir que ara mateix, el que interesa a l'equip es la efectivitat, carregan-se el perfil històric del club i els jugadors.
En definitiva, este entrenaor ha de anarsen ja, senyor president. Pot ser que l'any passat va estar bé, però este any s'ho está carregant. 
GARRIDO VES-TEN JA!!

Lo millor del partit, à la grada:

Indar Gorri, ultras Osasuna
Traductor catalá/valenciá


No hay comentarios:

Publicar un comentario