¡Comenten!

¡Comenten! Y den su opinión respecto al blog ;)

lunes, 2 de enero de 2012

Catalunya empata a 0 davant de Tunísia (Futbol)

L'amistós disputat a l'estadi Lluís Companys acaba amb un 0-0 gairebé inèdit, tot i el bon nivell de joc mostrat per totes dues seleccions · Nombrosa representació institucional a la llotja.

36.545 persones han assistit aquest divendres al partit amistós de futbol que han disputat Catalunya i Tunísia a l'estadi Lluís Companys de Barcelona, una assistència de vora 5.000 persones més que al partit de l'any passat contra Hondures. Com sempre el partit que disputa la selecció catalana de futbol per aquestes dates ha servit per reivindicar la presència esportiva internacional de Catalunya en competicions oficials. A la llotja hi ha hagut una important presència institucional, com l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el secretari general de l'Esport, Ivan Tubau, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, o la vicepresidenta i el president de la Generalitat, Joana Ortega i Artur Mas. Mas, per cert, ha apuntat a TV3 que malgrat que el "somni" de l'oficialitat és llunyà el poble català és "tossut" i algun dia ho aconseguirà. Pel que fa al partit, el resultat final d'empat a 0 és gairebé inèdit per a la selecció catalana. Tot i l'empat sense gols el partit ha estat en molts moments, amb els teòrics titulars de Catalunya a la primera part i amb molts juvenils a la segona; tots dos combinats han pogut, especialment Catalunya per mitjà de Bojan, que ha estat designat jugador del partit.



Com cada any la Plataforma Proseleccions Esportives ha dut a terme una acció reivindicativa de cara a reclamar l'oficialitat de les seleccions catalanes. Aquest cop ho ha fet repartint octavetes i banderes amb el lema "Catalunya al Mundial del Brasil".

Convocatòria:

Imatgens al camp:



I a la grada:










No hay comentarios:

Publicar un comentario